Jól állok a takarítással és ez nincs másképp a fõzéssel se. Szeretjük az olasz, thai és a hongkongi kajákat de nálam még mindig a magyar a favorit. Igaz valahogy most nincs nálunk pörkölt fõzés vagy töltött káposzta készítés de ha valaki ide tenné az asztalunkra nem mondanánk nemet. Mivel én diétázom (azért nem olyan drasztikusan) és van már erdeménye igy az én párom is lightosabb ebédeket kap. Tomasról nem is beszélve, hogy mennyire nem eszik jòl... egyszerre jön 8 foga és még összeszedtünk egy csúnya köhögést is. Most az idõ se kedvez itt semminek megjött a dörgös, esõs idõszak. Így sikerült is kreálnom egy pár finomságot.
Sült csirkemáj karfiolpogácsával
http://ketkes.com/karfiolpogacsa-tokeletes-foetel-hus-nelkul-olcso-es-finom/ …...a receptet innen néztem ki annyi különbséggel, hogy tejszín helyett tejfölt, rozmaring helyett petrezselymet és a sütésnél olivaolajat használtam úgy kb. 0.5cm magasan az edénybe. A krumplispogácsáért is oda vagyok de ez még istenibb volt. Másnapra maradt 5db pogácsa szeleteltem rá sajtot bedobtam a sütõbe amig a sajt el nem olvadt és kész is volt az ebédem. Egyszerū de nagyszerū!!!! :)
U.I.: Mégcsak délután 3h de már olyan sötét van, hogy brrrrrrrrrrrrr... Toma alszik, Mimi alszik én meg nemsokára nekiállok egy ùj receptnek.